Війська РФ обстріляли житлові будинки: є постраждалі

Внаслідок обстрілу виникла лісова пожежа

Ворожі війська продовжують вогневі атаки прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У с. Курилівка Куп'янського району у результаті обстрілів було пошкоджено щонайменше 15 приватних будинків. Також є руйнування житлового будинку в с. Петропавлівка. 

Внаслідок мінометного обстрілу с. Караїчне Вовчанської громади Чугуївського району поранення зазнав 36-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у важкому стані.

У районі с. Подоли Куп'янського району через влучання з РСЗВ "Град" по території лісу сталася лісова пожежа. 

Олег Синєгубов наголосив, що в області залишається високою мінна небезпека. Начальник ХОВА повідомив, що у с. Сніжківка Ізюмського району 38-річний цивільний чоловік на власному городі наступив на протипіхотну міну "Пелюстка". Госпіталізований з осколковими пораненнями.

За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 4 га території та знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші захисники дають рішучу відсіч будь-яким спробам російських окупантів покращити своє тактичне положення. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу ворожі війська здійснили 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських захисників та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Внаслідок влучання постраждали об’єкти цивільної інфраструктури міст Куп’янськ на Харківщині та  Дружківка на Донеччині. Є поранені серед цивільних громадян, пошкоджено житлові будівлі.



Джерело: https://t.me/synegubov/5897
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися