Війська РФ знову замінували Харківщину: подробиці

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено

На Куп’янському напрямку ворог провів мінування місцевості в районах чотирьох населених пунктів.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Також протягом минулої доби ворожі війська обстріляли населені пункти Новомлинськ, Дворічна та Берестове Харківської області. Під ворожий вогонь потрапили населені пункти Козача Лопань, Гатище, Вовчанськ та Вовчанські Хутори.

За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. У прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей утримуються визначені підрозділи противника.

“Російський агресор і надалі використовує тактику терору, ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - наголосили у Генштабі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі трактор підірвався на вибухонебезпечному предметі. Трагедія трапилася 13 квітня у селі Лук'янці Харківського району. Повідомляється, що 28-річний тракторист наїхав на невідомий вибухонебезпечний предмет. Внаслідок детонацій трактор отримав ушкодження, а його водій – поранення. Чоловіка госпіталізували до обласної клінічної лікарні. У Харківській обласній прокуратурі розповіли, що тракторист наїхав у полі на російську протитанкову міну.

У ДСНС звернулися до жителів Харкова та області з проханням бути уважними та обережними. У разі виявлення підозрілого предмета потрібно негайно повідомити про це в ДСНС або Нацполіцію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися