Обстріли Харківської області на 22 квітня: де були “прильоти”

У Харківській області на лінії зіткнення тривають бойові дії

Минулої доби російські окупанти продовжували атакувати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зокрема, ворожі війська обстріляли Гоптівку, Вовчанські Хутори, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічну, Западне, Котлярівку та Берестове. “На щастя, обійшлося без масштабних руйнувань та постраждалих”, - повідомив Олег Синєгубов.

У Харківській області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 120 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог намагався покращити своє тактичне положення в районі населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району. Отримав відсіч та відступив з втратами. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей певну кількість своїх військ. На Куп’янському напрямку протягом доби, що минула, загарбники здійснили спробу покращити тактичне положення, провели штурмові дії неподалік населеного пункту Лиман Перший, успіху не мали.

Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.  “Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - попередили у Генштабі.




Джерело: https://t.me/synegubov/6016
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися