Обстріли Харківщини на 1 травня: війська РФ пошкодили медзаклад

За словами Олега Синєгубова, доба пройшла без постраждалих внаслідок ворожих обстрілів

Ворожі обстріли населених пунктів Харківської області не припиняється. Протягом минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зокрема, під ворожий вогонь потрапили Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Ветеринарне, Дворічна, Лиман Перший та інші населені пункти.

У Куп'янську внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Град" пошкоджено будівлі медичного закладу, знищено службовий автомобіль медиків. Також пошкоджено щонайменше 14 приватних домоволодінь та 5-поверховий житловий будинок.

У с. Богуславка Ізюмського району ворожим обстрілом пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду. На щастя, обійшлося без постраждалих. 

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші військові надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та продовжуємо працювати на Перемогу!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку протягом минулої доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли деяких населених пунктів. На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив.

У Генштабі ЗСУ зазначили, що Російська Федерація і надалі застосовує тактику терору. Минулої доби противник завдав 5 ракетних ударів по містах Краматорськ, Костянтинівка та Павлоград. У Генштабі нагадали про високу загрозу ракетних обстрілів. 




Джерело: https://t.me/synegubov/6079
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися