Ракетний обстріл Харківщини 7 травня: є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

За попередньою інформацією, постраждало 5 цивільних людей

У неділю, 7 травня, ворожі війська завдали ракетного удару по місту Балаклія Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Попередньо, ракета С-300 влучила на територію одного з автопарків. Очільник області повідомив, що на місці вже працюють усі екстрені служби. 

За попередньою інформацією, постраждало 5 цивільних людей. Дві жінки 75 років та одна жінка 50 років отримали вибухові травми. Двоє чоловіків – 20-ти та 85-ти років мають відносно легкі ушкодження. Наразі медики надають потерпілим усю необхідну допомогу.

У Балаклійській міській раді звернулися до містян: “Шановні жителі Балаклійської громади! Ворог наносить удари! Максимально перебувайте в укриттях, не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!”.

До того ж у місцевих пабліках повідомляють про фіксацію БПЛА у Харківській області. У регіоні була оголошена “Повітряна тривога”. 

У Балаклійській міській раді повідомили, що внаслідок ударів без електропостачання залишається частина міста Балаклія (вул. Арсенальна, сел. Нафтовиків, Підсобне) та с. Борщівка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби війська РФ обстрілювали прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. 

Внаслідок обстрілів м. Вовчанськ Чугуївського району було  пошкоджено будівлю магазину, літак - пам'ятник Авіацентру ДОСААФ та декілька приватних житлових будинків. У смт Дворічна Куп'янського району артилерійським обстрілом пошкоджено приватний будинок. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, в області залишається високою мінна небезпека.

Олег Синєгубов підтвердив, що на лінії зіткнення минулої доби ворог намагався вести наступальні дії в районі Синьківки Куп'янського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися