Війська РФ продовжують наступ у Харківській області: подробиці

Залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України

Розпочалася чотириста сорок п’ята доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку протягом минулої доби ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Масютівки, Новоселівського та східної околиці Стельмахівки. Завдав авіаційних ударів по районах населених пунктів Вільшана та Котлярівка. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Новомлинськ, Дворічна, Табаївка, Нікополь Харківської області. 

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів по районі населеного пункту Бударки Харківської області. Ворожі війська здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Козача Лопань, Стариця, Огірцеве, Хатнє, Гатище, Плетенівка, Бочкове, Нестерне, Бударки на Харківщині.

У Генштабі наголосили, що залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ніч з суботи на неділю війська РФ обстріляли Харків. Станом на ранок неділі Харківській міський голова Ігор Терехов розповів про наслідки нічного обстрілу Харкова. “Внаслідок нічного ракетного удару по Новобаварському району жертв та постраждалих, на щастя, немає. Цілили по інфраструктурному обʼєкту. У прилеглих будинках повибивало шибки та двері, але обійшлося без значних руйнувань”, - зазначив мер Харкова.

Правоохоронці документують наслідки обстрілу Харкова. У Харківській обласній прокуратурі розповіли, що зафіксовано влучання ракетою типу С-300 по об'єкту інфраструктури в Новобаварському районі Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися