У прокуратурі показали наслідки ворожого удару по Харкову (ФОТО)

Розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни

Правоохоронці задокументували наслідки нічного ворожого удару по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). 

За даними слідства, у ніч на 14 травня російські військові завдали ракетний удар по Новобаварському району м. Харкова.

У результаті ворожої ракетної атаки було пошкоджено приватний житловий будинок, гуртожиток та об‘єкт транспортної інфраструктури. 

Наслідки збройної агресії РФ фіксували прокурори спільно зі слідчими ВП №1 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок неділі Харківській міський голова Ігор Терехов розповів про наслідки нічного обстрілу Харкова. “Внаслідок нічного ракетного удару по Новобаварському району жертв та постраждалих, на щастя, немає. Цілили по інфраструктурному обʼєкту. У прилеглих будинках повибивало шибки та двері, але обійшлося без значних руйнувань”, - зазначив мер Харкова.

Тривають ворожі обстріли інших населених пунктів Харківської області. У смт Золочів дві ракети влучили в землю між житловими будинками. У будинках вибито вікна, зруйновано 2 гаражі. Обійшлося без постраждалих. 

Олег Синєгубов розповів, що протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. 

Внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Смерч" м. Куп'янськ пошкоджено приватне домоволодіння.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися