На Харківщині війська РФ продовжують проводити наступальні дії

В Україні зберігається загроза ймовірних ракетних та авіаційних обстрілів

Розпочалася чотириста сорок шоста доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

У зведенні зазначено, що протягом минулої доби противник завдав 11 ракетних ударів, зокрема, по містах Харків, Костянтинівка та селищу Золочів.

На Слобожанському напрямках противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Також ворожі війська здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Олександрівка і Стариця на Харківщині.

На Куп’янському напрямку окупанти вели безуспішні наступальні дії в районах Масютівки та Синьківки. Завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Вільшана та Кислівка. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Кам'янка, Тополі, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Табаївка Харківської області

У Генштабі вчергове наголосили, що залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці задокументували наслідки нічного ворожого удару по Харкову. За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).  За даними слідства, у ніч на 14 травня російські військові завдали ракетний удар по Новобаварському району м. Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися