Олег Синєгубов про ситуацію на Харківщині 15 травня (ФОТО)

У результаті обстрілу Харківської області є загиблі

Протягом минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали населені пункти Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Під ворожим вогнем опинилися Кам'янка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Табаївка та інші населені пункти.

Внаслідок артилерійського обстрілу с. Стариця Чугуївського району, на жаль, загинуло 2 цивільних людей.

У с. Подоли Куп'янського району обстрілами пошкоджено два приватних домоволодіння, сталася пожежа.

У с. Фиголівка Куп'янського району внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Минулої доби ворог намагався вести наступальні дії в районах Масютівки та Синьківки, але під вогнем наших захисників відступив з втратами. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - розповів Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася чотириста сорок шоста доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. На Слобожанському напрямках противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах.

Завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Вільшана та Кислівка. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Кам'янка, Тополі, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Табаївка Харківської області.

У Генштабі вчергове наголосили, що залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.




Джерело: https://t.me/synegubov/6202
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися