Олег Синєгубов показав наслідки обстрілу передмістя Харкова (ФОТО)

У результаті обстрілу загинув чоловік 1971 року народження

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов показав наслідки ракетного удару по с. Циркуни, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник області зазначив, що внаслідок ворожого обстрілу загинув 52-річний місцевий мешканець. Ще двоє цивільних чоловіків зазнали поранення, вони госпіталізовані. 

За словами начальника Харківської ОВА, у селі повністю зруйновано два житлові будинки. Крім того, пошкоджено 13 приватних будинків та 14 господарчих споруд.

У поліції Харківської області зазначили, що 18 травня близько 14:55 окупанти завдали удару по селу Циркуни Харківського району. Війська РФ випустили по населеному пункту три ракети ЗРК С-300.

У результаті обстрілу загинув чоловік 1971 року народження. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. 

“Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції.

Детальніше про черговий ворожий обстріл та стан постраждалих можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області  прикордонники приземлили ворожий дрон-розвідник, так званий “Картограф” з 12 камерами. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України. “Днями, під час виконання бойових завдань, бійці Держприкордонслужби виявили безпілотний літальний апарат, який перетнув державний кордон та летів вглиб території України”, - розповіли у службі.  Прикордонники приземлили ворожий дрон за допомогою спеціальних технічних засобів. Ним виявився секретний апарат, призначений для створення планів місцевості, так званий “Картограф”. Він має камеру із 12-ма об’єктивами та входить до “сімейства” багатоцільових безпілотних комплексів “Птеро”.



Джерело: https://t.me/synegubov/6221
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися