Що відбувається на Куп’янсько-Лиманському напрямку

Куп’янсько-Лиманський напрямок залишається лідером за кількістю обстрілів

На Куп’янсько-Лиманському напрямку за добу сталося 4 бойових зіткнення, є загиблі та поранені серед окупантів. Про це розповів в ефірі нацмарафону речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, повідомляють "Коментарі. Харків".  

 Бойові зіткнення сталися в районі села Масютівка в Харківській області та населених пунктів Невське та Новоселівка в Луганській області.

За добу на цьому напрямку українські захисники знищили 39 окупантів, 93 військових РФ отримали поранення. Також українські воїни знищили танк Т-72, БТР-80, БМП, чотири САУ, дві гаубиці, два безпілотні апарати й навіть протирадарну ракету Х-31. 

Сергій Череватий зазначив, що Куп’янсько-Лиманський напрямок залишається лідером за кількістю обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська 18 травня обстріляли передмістя Харкова - село Циркуни. Внаслідок ворожого обстрілу загинув 52-річний місцевий мешканець. Ще двоє цивільних чоловіків зазнали поранення, вони госпіталізовані.  За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, у селі повністю зруйновано два житлові будинки. Крім того, пошкоджено 13 приватних будинків та 14 господарчих споруд.

У поліції Харківської області зазначили, що 18 травня близько 14:55 окупанти завдали удару по селу Циркуни Харківського району. Війська РФ випустили по населеному пункту три ракети ЗРК С-300.

“Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України”, - зазначили у поліції. Детальніше про черговий ворожий обстріл та стан постраждалих можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися