Це був наймасованіший удар дронами: поліцейські показали наслідки нічного обстрілу Харківщини

Вночі російські військові випустили в бік Ізюму щонайменше 12 дронів-камікадзе.

26 травня з 02:45 до 05:00 рашисти атакували місто за допомогою безпілотників "Shahed". В результаті в Ізюмі частково зруйновані об’єкти цивільної інфраструктури, приватні будинки, автомобілі. Пожежі оперативно загасили розрахунки рятувальників. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області задокументували факт збройної агресії рф та зібрали речові докази.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що це був наймасованіший удар за весь час повномасштабного вторгнення дронами-камікадзе типу "Shahed".

"Пошкоджено промислові підприємства, цивільну інфраструктуру, зруйновано школу. Також пошкоджень зазнали приватні житлові будинки. Зараз всі служби працюють у посиленому режимі над ліквідацією наслідків цих ударів.

Терор проти мирного населення, до якого вдається ворог – це результат його поразок на лінії фронту. Росіяни постійно намагаються атакувати наші позиції, але несуть втрати та відступають. Наші воїни не поступаються жодним сантиметром української території. Удари по мирних людях – це черговий прояв фактичного безсилля окупантів", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися