Кількість поранених через обстріл Харкова та області збільшилася – Синєгубов

Окупанти продовжують завдавати ударів по мирному населенню області.

Минулої доби ворог завдав ракетного удару по місту Харкову та продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За уточненою інформацією, внаслідок ракетного удару по Індустріальному району Харкова пошкоджено будівлі цивільного підприємства, поранення зазнали жінка 63 років та 56-річний чоловік. Госпіталізації не потребували, отримали медичну допомогу на місці.

Протягом дня російські окупанти масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено магазин "Веселка", приміщення пожежної частини, житлові будинки, сталися пожежі. Внаслідок обстрілів 3 людей отримали поранення.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили 8,7 га території та знешкодили 152 вибухонебезпечні предмети.

"На лінії зіткнення найгарячіша ситуація на Куп'янському напрямку. Ворог не припиняє спроб вести наступальні дії в районі Масютівки, але щоразу зазнає невдачі та втрат", – підкреслив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’яни оплачують комунальні послуги та чи зможуть "триматися на плаву" тепломережі

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, завдяки чому підприємство працює

Важкий опалювальний сезон –  велика ремонтна кампанія. В планах КП "Харківські теплові мережі" – 7 великих об’єктів, 220 кілометрів мереж, 21 ЦТП, 20 теплових камер, 14 мобільних котелень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Такий обсяг робіт несе величезне фінансове навантаження як на саме підприємство, так і на міський бюджет.

Ігор Терехов розповів, куди ховатися у Харкові під час тривоги

Під час сигналу повітряної тривоги харків’яни можуть безперешкодно заходити до всіх укриттів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що через близькість Харкова до кордону з рф питання роботи укриттів знаходиться на особливому контролі.

Також він підкреслив, що станції харківського метрополітену працюють у режимі укриттів цілодобово. Нагадаємо, що за потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів. Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися