Обстріли Харківської області на 5 червня: деталі

Внаслідок ворожих обстрілів постраждали три людини

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У понеділок о 6:00 ранку росіяни обстріляли Куп'янськ. У результаті обстрілу було пошкоджено житлові будинки, гаражі, господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих.

У неділю ввечері окупанти з території РФ завдали ракетних ударів по м. Чугуїв. Пошкоджені будинки та господарчі споруди, попередньо - без потерпілих. 

У смт Золочів Богодухівського району поранено 40-річного цивільного чоловіка та жінку 38 років, пошкоджено будівлю дитячої спортшколи. 

У Куп'янському районі через ворожі обстріли виникла лісова пожежа. У с. Піщане було пошкоджено приватний житловий будинок, поранена жінка 58 років.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції, та знищують живу силу і техніку окупантів. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!”, - наголосив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Слобожанському напрямку минулої доби ворог здійснив невдалу спробу проникнення ДРГ через держкордон України в районі населеного пункту Зелене Харківської області. Також ворожі війська завдали ракетних ударів у районах Вовчанськ, Чугуїв та авіаційних ударів в районах Івашки, Огірцеве, Гатище Харківської області. 

Детальніше про ситуації на лінії розмежування та поблизу кордону з РФ читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/synegubov/6339
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися