Обстріли Харківщини на 12 червня: які населені пункти опинилися під вогнем

Ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область, спроб покращення тактичного положення на Харківщині не зафіксовано

Розпочалася чотириста сімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ. 

На Слобожанському напрямку ворожі війська завдали авіаційних ударів по населеному пункту Колонтаїв Харківської області. Також окупанти здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Івашки, Ветеринарне, Стрілеча, Тернова, Стариця, Гатище, Вовчанськ, Кругле, Бударки, Бузове, Чугунівка та Амбарне на Харківщині. Також у Генштабі повідомляли, що на Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах.

На Куп’янському напрямку ворожі війська завдали авіаудару в районі Берестового. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Западне, Кислівка, Табаївка і Берестове Харківської області.

Загалом, за даними Генштабу ЗСУ, минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 36 авіаційних ударів, здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України й надалі залишається високою”, - наголосили у Генштабі ЗСУ.

Ворожі війська зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом минулої доби відбулось 25 бойових зіткнень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яке покарання загрожує колаборантці, яка видавала російські паспорти



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися