Ракетна загроза для Харківської області зростає: що відомо

Агресор зосередився на цілях пов'язаних з логістикою, промисловими об'єктами, а також нафто- та газозабезпеченням

Начальник Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу розповів про загрозу ракетних ударів по Харківській області, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, росте загроза нанесення ударів по Україні ракетами Х-35, в зоні ризику Харківська, а також Житомирська, Київська, Полтавська, Черкаська, Чернігівська та Сумська області.

За словами представника Генштабу ЗСУ, ворожі війська збільшують кількість тактичних груп ракетних військ у прикордонних з Україною районах. Олексій Громов зазначив, що на даний час агресор зосередився на цілях пов'язаних з логістикою, промисловими об'єктами, а також нафто- та газозабезпеченням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські війська щоденно обстрілюють населені пункти Харківщини На думку начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, це робиться для того, щоб відволікти українських захисників від звільнення територій. “Обстріли у нас, на жаль, зберігаються, але вони покликані для того, щоб привертати увагу наших військових, щоб ми не концентрувалися на звільнені наших територій”, - зазначив Олег Синєгубов.

При цьому за його словами зменшилась кількість ракетних ударів. Однак декілька днів тому зафіксували удари двома “Калібрами”. Олег Синєгубов пояснив, що цілі ударів незрозумілі: “Один “Калібр” в поле просто, інший – в приватний сектор у передмісті Харкова. Цілі – незрозуміло які”.

Він розповів, що лінія фронту зберігається на Куп’янському напрямку. Детальніше про це читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися