У поліції показали наслідки “прильотів” у Харківській області (ФОТО)

У результаті обстрілів жителі Харківщини отримали поранення

Окупанти не припиняють обстріли Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Станом на ранок 19 червня, у результаті ворожих обстрілів у селі Липці Харківського району зруйновані приватні будинки, пошкоджено автомобіль. Поранення отримав 35-річний чоловік.

Внаслідок артобстрілу села Першотравневе Ізюмського району травми отримав 65-річний чоловік. Снаряд влучив в город приватного домоволодіння. 

У місті Вовчанськ Чугуївського району окупанти обстрілами пошкодили лінію електропередач, будинки та господарчі споруди.

У селі Морозова Долина Богодухівського району сталася пожежа у лісосмузі.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки.

“Слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України”, - повідомили у поліції. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що у регіоні триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 19 червня, розпочалася чотириста вісімдесят перша доба повномасштабного вторгнення Росії на територію України. У зведенні Генштабу ЗСУ зазначено, що на Слобожанському напрямку окупанти протягом доби завдали авіаційних ударів по населених пунктах Огірцеве, Бударки та Веселе Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямку Новоселівського Луганської області. За даними Генштабу наступальні дії не мали успіху. Ворожі війська завдали авіаційного удару по Кислівці Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися