У Харківській області стався приліт по багатоквартирному будинку: подробиці

Окупанти обстріляли житловий будинок на Харківщині.

Увечері 19 червня ворог завдав обстрілів по приватному сектору міста Вовчанськ Харківщини. Внаслідок прямого потрапляння ворожого снаряду загорівся дах багатоквартирного будинку барачного типу на площі близько 300 кв.м. Крім того, декілька сусідніх приватних будівель було пошкоджено. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До гасіння пожежі залучались рятувальники з міста Вовчанська та вогнеборці місцевої пожежної команди селища Вільча, загалом 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харківській області людям допомагають швидше повернутися додому

Близько 40 відсотків Харківського району перебували під окупацією. Вже біля року як сили оборони України відбили ворога з цих місць. І люди потроху почали повертатися до своїх домівок. Проте через високу змінюваність цих територій часто їхнє повернення є ризикованим, чи взагалі неможливим.

Як сапери ДСНС відпрацьовують заявки місцевих мешканців, та чи можна після цього повертатися додому, читайте за посиланням.

У Харківській області продовжують видавати ноутбуки та планшети: хто отримає

Школярі з Харківщини отримали ноутбуки та планшети для онлайн-навчання. Підтримка реалізована завдяки співпраці Мінреінтеграції та міжнародної організації UNICEF й за сприяння Харківської ОВА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Мінреінтеграції. Діти з Куп’янської та Кіндрашівської громад отримали понад 350 гаджетів для навчання. Технічне забезпечення дасть змогу дітям із сільської місцевості опановувати навчання у дистанційному форматі, а також тримати зв’язок із близькими.

Скільки усього планується видати гаджетів у Харківській області, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися