Обстріл Харківщини на 30 червня: під вогнем були два райони

Інформація про постраждалих та масштабні руйнування не надходила.

Протягом минулої доби російські окупанти вели артилерійські та мінометні обстріли прикордонних та прифронтових територій Куп'янського та Чугуївського районів області. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Вовчанськ Чугуївського району, Кислівка та Берестове Куп'янського району та інші. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканці Харківської області отримають грошову допомогу: як зареєструватися

Сьогодні відбудеться реєстрація на отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ

30 червня, з 11:00 до 13:00 у Старому Салтові в Будинку культури буде продовжено реєстрацію на грошову допомогу від ЮНІСЕФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрація проводиться для сімей з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані в Старосалтівській громаді (для тих родин,які не встигли зареєструватися). В сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно, можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п’яти дітей.

На реєстрацію має прийти тільки одна людина з родини. При собі мати оригінали документів всіх членів родини. Документи для реєстрації: - паспорт - ідентифікаційний код - свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт) - реквізити карти (ІВАN) UA(27цифр).

Що буде за місяць у Харкові – Ігор Терехов про ситуацію у місті

Підвальні приміщення, які можуть слугувати тимчасовими укриттями під час обстрілів, але були в незадовільному стані, планують привести до ладу протягом місяця. Про це 29 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За результатами перевірок 6% укриттів не відповідали встановленим нормам, тому після спільної перевірки укриттів з представниками ДСНС та Нацполіції була ухвалена низка рішень.

Що зараз відбувається у підвалах Харкова – дивіться за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися