Що відомо про ситуацію на Куп'янському напрямку

На Куп’янському напрямку українські захисники стійко тримають оборону

В Україні 23 липня розпочалася п’ятсот п’ятнадцята доба широкомасштабного збройного вторгнення Росії на територію України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

У Генштабі розповіли, що ворожі війська й надалі зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби там було близько 40 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Ветеринарного Харківської області. Такою були зафіксовані мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Козача Лопань, Стрілеча, Тернова і Бударки Харківської області.

“На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Кам'янка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Куп’янськ та Кислівка Харківської області”, - повідомили у Генштабі.

У Генштабі зазначили, що ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий розповів, що ЗСУ локалізували "великий наступ" росіян на лінії Куп'янськ-Лиман. При цьому тактика українських бійців незмінна. За словами речника, за добу на лінії Куп'янськ-Лиман зафіксовано 568 обстрілів, 17 авіанальотів, а також чотири марні штурми ворога в районах Масютівки та Лиману Першого.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися