Олег Синєгубов про ситуацію в Харківській області

Внаслідок ворожих обстрілів Харківської області загинула літня жінка, декілька осіб отримали поранення

Минулої доби ворожі війська продовжували обстрілювати населені пункти Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Окупанти з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали населені пункти Чугуївського, Богодухівського та Куп'янського районів.

Близько опівночі окупанти обстріляли місто Харків ракетами С-300. Зафіксовані влучання на території цивільного підприємства в Новобаварському районі міста. Детальніше про наслідки обстрілів Харкова читайте за посиланням.

Також фіксували обстріли в області - у селищі міського типу Великий Бурлук Куп'янського району окупанти близько опівночі ракетою С-300 влучили в город приватного домогосподарства. У результаті прильоту було пошкоджено приватний будинок та гараж. Постраждалих не було.

У неділю ввечері ворожі війська завдали ударів по селу Шийківка Ізюмського району. Внаслідок обстрілів було пошкоджено приватний житловий будинок. Загинула жінка 74 років. Жінка 53 років та 76-річний чоловік зазнали поранення.

У Вовчанську пошкоджено 4 житлові будинки, зазнав поранення 84-річний чоловік.

У селі Тимофіївка Богодухівського району ворог скинув з БПЛА дві гранати. Пошкоджено два паркани, постраждалих немає.

“На Куп'янському напрямку тривають бої. Минулої доби окупанти безуспішно намагалися вести штурмові дії східніше Берестового Куп'янського району. Відступили з втратами”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська активізували наступ у Харківській області. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися