Прокуратура Харкова показала, хто ще постраждав внаслідок нічного обстрілу

Прокурори зафіксували наслідки російської атаки шахедами по Харкову

За процесуального керівництва Шевченківської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, в ніч на 1 серпня ворог атакував м. Харків шахедами. У Салтівському районі майже повністю зруйновано триповерхову будівлю навчального закладу, пошкоджено автомобілі містян.

У Шевченківському районі пошкоджено спортивний комплекс. Отримав поранення охоронець.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції зібрали докази та задокументували наслідки збройної агресії рф.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Уночі у Харкові лунали вибухи: де сталися прильоти

Російські війська сьогодні близько опівночі знову обстріляли Харків. Голова ХОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов повідомили, що удари наносяться дронами-камікадзе, було щонайменше три "прильоти".

"Щонайменше три прильоти. Усі у середмісті, у густо населених районах", – написав Ігор Терехов о першій годині ночі.

Вже вранці начальник ГУ НП в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що вночі на мирне місто росіяни випустили до 7 безпілотників Shahed.

"Один чоловік отримав поранення. Зруйновані дві будівлі. Це не військові об’єкти. Там не було жодного військовослужбовця.

Подробиці влучань та фото наслідків – дивіться за посиланням.

У Харківській області витратять більше півмільярда гривень на відновлення

Попри обстріли на території Харківської області триває відновлення пошкодженої інфраструктури. Пріоритетним напрямком є житловий фонд. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Цього року реалізовуємо 38 проєктів на понад 540 мільйонів гривень. Це кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та співфінансування місцевих бюджетів".

На які саме проєкти витратять мільйони гривень – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися