Де на Харківщині наступають окупанти: Генштаб ЗСУ

В Україні зберігається висока ймовірність ракетних обстрілів та авіаційних ударів ворогами

Україна п’ятсот тридцять другу добу протистоїть ворожим військам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

Протягом минулої доби ворожі війська завдали 4 ракетних та 53 авіаційних ударів, здійснили 86 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських воїнів та населеним пунктам. У результаті ворожих обстрілів є загиблі та поранені серед цивільного населення. Також окупанти зруйнували житлові будинки та цивільну інфраструктуру. 

У Генштабі попередили, що в Україні зберігається висока ймовірність ракетних обстрілів та авіаційних ударів ворогами. 

Загалом протягом минулої доби відбулось понад 30 бойових зіткнень. За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку українські оборонці стійко тримають оборону та відбили атаки противника в районі Синьківки Харківської області.

До того ж не ворожі війська не припиняють обстрілювати цивільну інфраструктуру Харківської області. За добу під ворожий вогонь потрапили десятки населених пунктів. Окупанти з авіації ударили в районах Синьківки, Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів ворога зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Дворічна, Кучерівка, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

На Слобожанському напрямках ворог завдав мінометних та артилерійських обстрілів понад 30 населених пунктів, це Стрілеча, Пильна, Гатище, Бударки, Бологівка на Харківщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про масований обстріл Харківської області на 8 серпня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися