У Харківській області перевірили військкомати: що виявили

Перевірка керівників центрів комплектування в Україні: що відомо про результати на Харківщині

У Харківській області в рамках перевірки керівників центрів комплектування на 15 серпня не зафіксували порушень. Про це під час брифінгу сказав голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков, відповідаючи на питання кореспондента Суспільне Харків, інформують "Коментарі. Харків".

"Виявили в ході перевірки керівників центрів комплектування порушення в Одеській, Запорізький, Львівській областях. У Харківській області поки не зафіксували відповідних фактів. Разом з тим до нас надійшли кілька заяв від громадян з Харківської області про можливі порушення. Після їхньої перевірки зможемо оголосити результати", — сказав Новіков.

Він зазначив, що агентство здійснює перевірки на два види можливих порушень: наявність необґрунтованих активів і незаконного збагачення, а також конфлікт інтересів.

"Це робота у підпорядкуванні керівників центрів близьких людей, це видача в інтересах близьких людей документів військово-облікових чи тих, що звільняють від призову. Однак основна мета по перевірках центрів комплектування полягає не в тому, щоб знайти конкретні порушення у діяльності конкретних людей, а щоб змінити систему", — сказав Олександр Новіков.

Керівник НАЗК зазначив, що перевірки керівників центрів комплектування триватимуть до кінця вересня: "Перевіряємо тільки керівників, але будемо вдячні громадянам за надання інформації".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися