У Первомайському почнуть встановлювати вікна у будинки, постраждалі внаслідок ракетного терору РФ

Підрядник починає обміри пошкоджень від удару ракетою 4 липня

Первомайський міський голова Микола Бакшеєв повідомив про початок підрядною організацією робіт по заміру даних пошкоджень із завтрашнього дня.

"Щойно нам повідомили представники підрядної організації МОМ, які будуть займатись встановленням пошкоджених вікон, про те, що із завтрашнього дня вони починають свою роботу по заміру даних пошкоджень. Представникам квартир в які вони планують потрапити - підрядники телефонують особисто. Тому, чекайте на дзвінок і дотримуйтесь інструкцій.", - написав міський голова.

Нагадаємо, що 4 липня окупанти здійснили ракетний удар по житловому масиву Первомайського. В результаті удару “Іскандером” постраждали 43 людини, серед них - 12 дітей. Двом малюкам немає року, одному виповнився рік, ще одна дитина віком до 3 років. В результаті обстрілу пошкоджені багатоповерхівки та автомобілі. У результаті ворожої атаки було пошкоджено дев’ять житлових будинків. У багатоповерхівках повибивало вікна, тому, за словами начальника ХОВА Олега Синєгубова, була надана допомога у вигляді OSB-плит для проведення оперативного ремонту помешкань. Мешканцям постраждалих будинків було запропоновано отримати тимчасове помешкання в Первомайському.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл приватного сектору Куп'янська. Внаслідок обстрілів Куп’янська ранком 17 серпня загинула жінка, ще одна отримала поранення. Слідчі реєструють воєнні злочини окупантів на Харківщині, повідомляє поліція Харківської області. Внаслідок обстрілу зруйнований приватний будинок, господарчі споруди та гараж. Загинула 61-річна жінка, 60-річна отримала тілесні ушкодження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися