Внаслідок обстрілів Куп'янська було поранено поліцейського

Внаслідок терористичних атак окупантів зазнав поранень поліцейський, а також була пошкоджена будівля школи

За процесуального керівництва Куп’янської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

picture

О 16:30 відбувся обстріл Куп‘янська — поранено поліцейського. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

picture

В результаті артилерійського обстрілу зазнала пошкоджень будівля навчального закладу міста. У приміщенні спортзалу сталася пожежа на площі 7 кв.м. Горіли залишки зруйнованих дерев'яних конструкцій. О 18:10 пожежу було ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС на місці події працювало 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу, повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про наслідки ранкових та денних обстрілів Куп'янського та Чугуївського районів. У м. Вовчанськ внаслідок ворожих обстрілів загинув чоловік 1952 року народження. Виникли пожежі у житловому будинку та будівлі лікувального закладу, яка не експлуатується. Рятувальники ліквідували загорання. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Управління ДСНС по Харківській області повідомляє, що удари прийшлися по площі поблизу поштового відділення. На місці працювали 2 одиниці техніки та 9 чоловік. "Загорілося відразу 5 легкових автомобілів. О 14:25  пожежу було ліквідовано. Є поранені, їх кількість уточнюється.", - повідомили в управлінні ДСНС по Харківщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові обстріли Куп'янська. Вранці 20 серпня ворог завдав чергових обстрілів по центру Куп'янська Харківської області. Під ворожий артудар потрапила одноповерховий приватний будинок, який відразу зайнявся. Площа пожежі склала близько 250 кв.м. О 09:45  пожежу було ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає. Від ДСНС на місці події працювало 3 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися