Ворожі війська активізувалися на кордоні: що відбувається

Окупанти проводять активну диверсійну діяльність у прикордонних районах

Розпочалася п’ятсот сімдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. 

Протягом минулої доби ворожі війська завдали понад 30 бойових зіткнень. Окупанти завдали 8 ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

“Також, від цинічних ракетних ударів постраждало мирне населення міста Харків. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення”, - повідомили у Генштабі ЗСУ. Окупанти зруйнували та пошкодили понад 15 приватних житлових будинків, також було зруйновано ліцей та інша цивільна інфраструктура.

У Генштабі повідомили, що на Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону. “Проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області”, - повідомили у Генштабі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вночі 17 вересня російській війська знову обстріляли Харків. Удар був нанесений, орієнтовно, ракетами С-300 з Бєлгородської області. “Вдруге за добу ворог завдав ударів по місту Харкову, знову з Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Наразі ракет у повітрі немає. Загроза нових ракетних ударів зберігається”, – написав у месенджері начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник (Марсель). Містяни повідомляли про щонайменше чотири вибухи близько 00:30.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися