Жителів Харківщини просять зберігати спокій: що відбуватиметься

Навчання триватимуть з 09:00 до 16:00

Жителів Лозівської громади попередили про проведення 20 вересня навчань для військовослужбовців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської територіальної громади. 

Шановні мешканці  Лозівської міської територіальної громади. Інформуємо вас, що 20 вересня 2023 року на території Лозівської міської територіальної громади з 9:00 до 16:00 будуть проводитись учбові стрільби. Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області просить вас зберігати спокій”, - звернулися до жителів громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українським захисникам передали авто екстреної допомоги

Автівку передали волонтери благодійного фонду “Відкриті очі”, SoftServe Ukraine. Заступник начальника ХОВА Євген Іванов пояснив, що "швидка" надійде на потреби бійців 3-ї окремої штурмової бригади. Автомобіль Renault Traffic пройшов технічне обслуговування і готовий до виконання бойових завдань, розповіли благодійники. “Ця автівка відразу відправиться в розпорядження бригади і допомагатиме рятувати життя українських захисників, які боронять суверенітет та незалежність нашої держави. Продовжуємо всебічно підтримувати наших воїнів задля спільної перемоги”, - зазначив Євген Іванов.

Необхідну допомогу українським захисникам передавали і раніше. Воїнам 25-тої окремої повітрянодесантної бригади, які щодня дають відсіч російським окупантам на Куп’янському напрямку, передали 5 дронів Mavic 3 та 2 ноутбуки. У понеділок, 11 вересня, техніку планували відправити на передову як підтримка у виконанні бойових завдань. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися