На Харківщині ліквідували пожежу, спричинену ворожими обстрілами

У Куп'янському районі горів сухостій

Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів на Куп'янщині у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Протягом дня 23 вересня ворог завдавав безперервних обстрілів по населеним пунктам Петропавлівської громади Куп’янського району Харківщини. В результаті одного з таких артилерійських ударів по селу Кулагівка сталася пожежа. На його околиці горів сухостій на відкритій місцевості на площі 5 гектарів.

З вогнем боролись рятувальники 44-ї пожежно-рятувальної частини у складі 2-х оперативних відділень. Пожежу було ліквідовано о 17:00. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на приватний сектор. Жертв та постраждалих, на щастя, немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріли Харківщини росіянами. За процесуального керівництва Куп‘янської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 22 вересня російські військові вчергове обстріляли Куп‘янськ. За попередніми даними, обстріл здійснювався з артилерії. У результаті обстрілу горіли житловий будинок та господарча споруда. Також вчора ворог здійснив удар двома дронами-камікадзе по селу Олександрівка Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджено приватні домоволодіння та гараж. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися