На Харківщину залетіла “пташка” з вибухівкою (ФОТО)

За минулий тиждень бійці 4 прикордонного загону збили або перехопили вже 4-й дрон, нашпигований вибухівкою

Військовослужбовцям 4 прикордонного загону, які виконують бойові завдання на Харківщині, вдалось “заземлити” черговий ворожий дрон, начинений вибухівкою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

“Помітивши небезпечний об’єкт на висоті до 50 метрів, що стрімко наближався, прикордонники застосували антидронову рушницю та посадили дрон-камікадзе. Зазначимо, що за минулий тиждень бійці 4 прикордонного загону збили або перехопили вже 4-й дрон, нашпигований вибухівкою”, - розповіли прикордонники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями окупанти відновили удари ракетами та дронами по об'єктах інфраструктури України. Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, до чого готуватися українцям восени та взимку.

За його словами, можна припустити, що об'єкти паливно-енергетичного сектору все ж таки будуть ціллю для ворога. І, на думку Юрія Ігната, до таких сценаріїв також потрібно готуватися. "Тому, що скоро опалювальний сезон. І ворог, можливо, не відмовиться від планів завдавати ударів по таких об'єктах, окрім військових”, – сказав речник Повітряних Сил.

А тим часом премʼєр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що енергетичний терор розпочався не днями, а вже триває останні два тижні. За словами очільника уряду, Україна цього не відчула, оскільки в цьому опалювальному сезоні підготувалась краще до терору росії.

Детальніше про ймовірні сценарії проходження опалювального сезону в Харкові та області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися