У Харківській області за тиждень знайшли понад півтисячі небезпечних предметів: що відомо

Загалом від початку повномасштабного вторгнення сапери знищили 78 137 боєприпасів та мін

За тиждень у Харківській області сапери ДСНС знешкодили майже 550 боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Офіційному Медіацентрі речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко розповів, що на розмінування піротехніки ДСНС виїздили 180 разів. Перевіряли території Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського, Куп’янського районів та міста Харкова. Спеціалісти виявили та знешкодили 548 вибухонебезпечних предметів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення сапери знищили 78 137 боєприпасів та мін.

За минулий тиждень спеціалісти Держслужби з надзвичайних ситуацій виконали 225 виїздів. З них на ліквідації пожеж – 147 виїздів, а також 82 займання в екосистемах. Під час гасіння пожеж, надзвичайники евакуювали 2-х осіб, ще 2 зазнали поранень, одна людина загинула.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, піротехніки ДСНС обстежили більш як 3630 га територій та 2620 кілометрів ліній електропередач.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління поліції охорони в Харківській області попередило про чергову шахрайську схему. 

У поліції рекомендують не переходити за посиланнями від незнайомців, навіть з такими важливими проханнями, як підписання петиції. Жителям Харківщини нагадали, що посилання на петицію має виглядати так: https://petition.president.gov.ua/petition/ (+ номер петиції), всі інші посилання є шахрайськими.

Як вберегтися від шахраїв детальніше читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися