На Харківщині викрито поліцейську, що співпрацювала з окупантами

За цей період сапери знешкодили 2024 вибухонебезпечних предмети

З 21 до 27 вересня включно у Харківській області розмінували понад 87 гектарів території. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За тиждень сапери знешкодили 2024 вибухонебезпечні предмети і обстежили більш як шість кілометрів ділянок автодоріг.

Вибухотехніки перевірили 32 кілометри ліній електропередач і подали світло 1929 абонентам. Також розмінували 78 гектарів сільгоспугідь і 20 об’єктів. Крім того, було обстежено 190 метрів газопроводів та майже гектар акваторії.

Впродовж 27 вересня піротехніки розмінували чотири гектари територій, 16,5 гектара сільгоспугідь та чотири об’єкти. За добу сапери виявили та знищили 440 вибухонебезпечних предметів. Піротехнічні підрозділи розмінували 380 метрів дороги, чотири кілометра ліній електропередач, 150 метрів газопроводів та 0,015 гектара акваторії. Завдяки роботам вдалося відновити електропостачання 43 споживачам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про хід розмінування на Харківщині. За тиждень у Харківській області сапери ДСНС знешкодили майже 550 боєприпасів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  В Офіційному Медіацентрі речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко розповів, що на розмінування піротехніки ДСНС виїздили 180 разів. Перевіряли території Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського, Куп’янського районів та міста Харкова. Спеціалісти виявили та знешкодили 548 вибухонебезпечних предметів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення сапери знищили 78 137 боєприпасів та мін. За минулий тиждень спеціалісти Держслужби з надзвичайних ситуацій виконали 225 виїздів. З них на ліквідації пожеж – 147 виїздів, а також 82 займання в екосистемах. Під час гасіння пожеж, надзвичайники евакуювали 2-х осіб, ще 2 зазнали поранень, одна людина загинула. Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, піротехніки ДСНС обстежили більш як 3630 га територій та 2620 кілометрів ліній електропередач.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися