Яку допомогу передали харків'яни військовим (ФОТО)

Військовим передали майже 500 наборів зі смаколиками

До Дня захисників і захисниць України діти та батьки з Новобаварського району передали солодощі для військових. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Майже 500 наборів зі смаколиками отримали бійці 93-ї ОМБр “Холодний Яр”, 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка, Військового інституту танкових військ НТУ “ХПІ” та військовослужбовці в/ч А4891. Крім того, на прохання однієї з військових частин голова райадміністрації Тетяна Цибульник передала спальники”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять підготовку до Дня захисників і захисниць України

Працівники КП “Ритуал” приводять до ладу територію міського кладовища №18 та облаштовують підходи до Алеї Слави. Зокрема: прибирають поросль з узбіччя, висаджують декоративні дерева, на перехресті центральної алеї встановили стелу з покажчиком руху.

“Поряд з цим підприємство долучилося до волонтерської акції з заміни прапорів та флагштоків на могилах загиблих воїнів. Захід  відбувся цими вихідними на Алеї Слави з ініціативи Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України”, - повідомили у міській раді.

Також зазначається, що робота з благоустрою триває й на інших міських кладовищах та меморіальних комплексах.

А у Боровській громаді виплачуватимуть грошову допомогу. Кошти можуть отримати члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Куди звертатися, щоб отримати грошову допомогу, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися