На Харківщині ліквідували пожежу, що виникла внаслідок обстрілу

У Куп'янському районі горів сухостій

Рятувальники ліквідували пожежу на відкритій території, що виникла в результаті ворожих обстрілів Куп'янщини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС у Харківській області.

Вдень 29 вересня ворог завдав артилерійського удару по селу Кіндрашівка Куп’янського району Харківщини. В результаті обстрілу по населеному пункту сталося декілька осередків займання. На околиці села горів сухостій на відкритій місцевості на площі три гектари. 

З вогнем боролись рятувальники 44-ї пожежно-рятувальної частин у складі двох оперативних відділень та десять чоловік особового складу ДСНС. Пожежу було ліквідовано о 16:50. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житловий сектор. Жертв та постраждалих, на щастя, немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Чугуївського району російськими військами. За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Вдень 29 вересня російські військові вчергове обстріляли Вовчанськ. За попередніми даними, обстріл вівся з артилерії. Пошкоджено будівлю підприємства, транспортні засоби та житлові будинки. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися