На Харківщині загасили пожежу, спричинену російським обстрілом

В Ізюмському районі горів склад недіючого агропідприємства

Рятувальники ДСНС загасили пожежу в Ізюмському районі Харківщини, що виникла внаслідок ворожого влучання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

1 жовтня ворог завдав обстрілів по території покинутого агропідприємства в селищі Борова Ізюмського району Харківської області. Внаслідок ударів загорівся дах та конструкції недіючої складської будівлі. Загальна площа пожеж складала близько 1800 кв.м. 

До гасіння пожеж залучались чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС. О 13:15 пожежу ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про чотири пожежі, спричинених ворожими обстрілами Харківщини. Протягом доби на Харківщині зафіксовано чотири пожежі від ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області. За цей період здійснено 37 оперативних виїздів, з яких: 30 – на ліквідацію пожеж, 4 з яких були спричинені ворожими обстрілами. Біля 11:00 ворожа артилерія обстріляла мирне село Кіндрашівка Куп’янського району, зайнялась суха трава, на гасіння якої були направлені рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття вогонь розповсюдився на площу два гектари. Він загрожував будівлям агропідприємства та об’єктам енергетичної інфраструктури. Бійці ДСНС, не зважаючи на загрозу повторних ударів, змогли врятувати народне добро і вже об 11:55 ліквідували всі осередки горіння. Близько 13:00 окупанти вдарили по центральній частині прикордонного селища Козача Лопань, загорілось сміття на площі 10 кв.м. Вогонь ліквідували рятувальники 63-го ДПРП о 14:18. Подібним чином, біля 20:00, вороги спричинили пожежу сухої трави у селі Глушківка Куп’янського району. Там площа горіння склала 500 кв.м. О 21:20 рятувальники 44-ї ДПРЧ ліквідували вогонь. Вже 1 жовтня, о 01:00, росіяни завдали ракетного удару по Холодногірському районі Харкова. На щастя обійшлось без постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися