Росіяни вчергове обстріляли Куп'янськ (ФОТО)

Пошкоджено сім житлових будинків

Армія Росії завдала чергового удару по Куп’янську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За попередніми даними це влучання керованою авіабомбою. Пошкоджено як мінімум сім житлових будинків, знищені автомобілі цивільного населення. На цю хвилину інформації про поранених немає. Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки влучань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Куп'янського району росіянами. Прокурори зафіксували наслідки чергового ворожого обстрілу Куп’янщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.  1 жовтня близько 23:00 російська армія завдала удар по селищу Куп‘янськ-Вузловий. За попередніми даними, це була ФАБ-250. Пошкоджено та зруйновано житлові будинки. За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом  порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківської область 2 жовтня. Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Минулої ночі, близько 0:16, ворог з РСЗВ обстріляв село Підлиман Ізюмського району. Пошкоджено двоповерховий будинок, літня кухня, господарські , сталася пожежа. Без постраждалих.   Внаслідок удару по селищу Борова Ізюмського району керованою авіабомбою та з РСЗВ пошкоджено будівлі агропідприємства, сталася масштабна пожежа, пошкоджено 4 приватні домоволодіння. У Вовчанську Чугуївського району внаслідок ворожих масованих обстрілів загинув цивільний чоловік. В місті пошкоджено приватні будинки та будівлі цивільного підприємства, сталися пожежі. Внаслідок удару фугасною авіабомбою по селищу Куп’янськ-Вузловий Куп'янського району пошкоджено будинок та господарчу будівлю, сталися пожежі.



Джерело: https://t.me/synegubov/7162
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися