Окупанти вчергове обстріляли Куп'янський район: сталася пожежа

Горіло поле на околицях села Московка

Російські загарбники своїм обстрілом спричинили пожежу на околицях села на Куп'янщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

О 17:15 4 жовтня ворог обстріляв село Московка Куп’янського району. На його околиці зайнялась суха трава. Коли до місця події прибули рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини, вогонь розповсюдився на площу біля гектару. Працюючи на відкритій місцевості, вогнеборці ризикували потрапити під повторний обстріл, майже без шансів знайти укриття. О 17:50 рятувальникам вдалось загасили всі осередки горіння.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл житлових будинків Куп'янська росіянами. Армія Росії завдала чергового удару по Куп’янську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. За попередніми даними це влучання керованою авіабомбою. Пошкоджено як мінімум сім житлових будинків, знищені автомобілі цивільного населення. На цю хвилину інформації про поранених немає. Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки влучань. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Куп'янського району росіянами. Прокурори зафіксували наслідки чергового ворожого обстрілу Куп’янщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.  1 жовтня близько 23:00 російська армія завдала удар по селищу Куп‘янськ-Вузловий. За попередніми даними, це була ФАБ-250. Пошкоджено та зруйновано житлові будинки. За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом  порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися