Росіяни завдали ракетного удару по Харкову: є поранені

Окупанти обстріляли два райони Харкова

Внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися 9 цивільних, серед постраждалих – дитина 11 місяців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області повідомив, що наразі рятувальники ліквідовують наслідки влучань, загорання авто, розбирають завали будівель.

Мер Харкова Ігор Терехов написав, що удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку – по житловому будинку.

"Є непідтверджена інформація, що під його завалами може бути дитина – рятівники намагаються якнайшвидше розібрати їх", – написав міський голова.

Він також повідомив, що постраждалі – усі в легкій формі, посічені склом.

Як повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, за попередніми даними фахівців вибухотехнічної служби, росіяни вдарили по мирному Харкову ракетами типу Іскандер. Огляди місць подій тривають.

"Просимо не викладати фото і відео влучань в соціальних мережах", – написали правоохоронці.

За словами речника обласної прокуратури Дмитра Чубенка, влучання сталися у Слобідському та Київському районах Харкова. За допомогою медиків звернулося понад 20 людей. У всіх осколкові поранення та забої - через розбите скло чи каміння та цеглини, що летіли з місць влучання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти зранку завдають удари по Харкову

Близько 6:45 у Харкові пролунав вибух. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що удар прийшовся по центру міста. Лише о 6:48 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив обстріл Харкова та закликав мешканців міста та області перебувати в укриттях.

"Увага! В Харкові лунають вибухи. Пройдіть в укриття. Про місця влучань, постраждалих повідомляйте на спецлінію 102. Не викладайте відео та фото в мережі Інтернет", – закликає Поліція Харківської області. Подробиці – за посиланням.

Що з рівнем середніх зарплат у Харкові та Харківській області в 2023 році

За час дії воєнного стану в Україні роботодавцям надали право не звітувати щодо середньої заробітної плати працівникам. Про це у запиті на інформацію журналісту сайту "Коментарі. Харків" повідомили у Головному управлінні статистики у Харківській області.

Так, органи державної статистики проводять статистичні спостереження в Україні та її регіонах згідно з переліком робіт, періодичністю, у розрізі та в терміни, що передбачені планом державних статистичних спостережень на відповідний рік, a також методологічними положеннями з проведення державних статистичних спостережень. Який рівень середніх зарплат по галузям – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися