У Харкові усувають наслідки ранкового влучання по мережах водопостачання

Комунальники працюють у Київському районі міста

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП "Харківводоканал" усувають аварії на мережах водопостачання та водовідведення у Київському районі, які сталися внаслідок ранкового ракетного удару. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор комплексу "Харківводопостачання" Владлен Волков, внаслідок обстрілу було зруйновано ділянку магістралі діаметром 100 міліметрів.

"Тимчасово призупинивши водопостачання, почали виконання відновлювальних заходів - замінимо ділянку магістралі завдовжки 10 метрів. На час ремонтних робіт підвезення води здійснюється автоцистернами підприємства", - повідомив Владлен Волков.

У свою чергу заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" Ігор Вороненко зазначив, що внаслідок вибуху сильно постраждав і каналізаційний колектор діаметром 200 мм. Проводяться ремонтні роботи, під час яких також буде замінена ділянка мережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові обстріли Харкова російськими військами. За процесуального керівництва Київської та Слобідської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За даними слідства, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетний удар по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова. Наразі встановлено, що поранено 13 осіб. У Київському районі травмовано шістьох мирних мешканців: трьох жінок та трьох чоловіків. В Основ’янському районі 7 травмованих, серед них 11-місячний хлопчик. З-під завалів рятувальники дістали тіло його загиблого 10-річного брата. За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу "Іскандер". Всі профільні служби працюють на місцях обстрілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися