До чого харків'янам готуватися взимку: думка військового експерта

Росіяни накопичують зусилля

Терористичні війська РФ готуються до нанесення ударів по енергосистемі Харківщини та України в цілому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на виступ військового експерта Романа Світана.

На думку експерта армія Росії чекає початку опалювального сезону в Україні. Адже, за його словами, увімкнена теплогенерація більш вразлива та її більш складно відновлювати.

"Водночас пауза в обстрілах не через накопичення ракет. Окупанти готують маршрути та цілі атак — триває серйозна робота розвідки з дорозвідки, коректування, підтвердження розміщення об'єктів в Україні", - вважає Світан.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загибель двох мешканців Харківської області через російський авіаудар. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Вночі, близько 02:30, ворог завдав удару керованою авіабомбою по с. Дружелюбівка Ізюмського району. Зруйновано приватний будинок, сталася пожежа. Загинули двоє людей – чоловік 57 років та 54-річна жінка. Одна жінка отримала осколкове поранення, госпіталізована в задовільному стані.  У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Без постраждалих. Крім того, під вогнем окупантів були Куп'янськ, Лиман Перший, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове та ніші населені пункти. Авіаційних ударів зазнали Голубівка, Куп'янськ, Петропавлівка, Подоли та Піщане.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися