Що відбувалося після ракетного обстрілу Харкова (ВІДЕО, ФОТО)

Внаслідок ворожої атаки будівлі термінала отримала значні руйнування

Увечері 21 жовтня ворожі війська завдали ракетного удару по терміналу "Нової пошти" у Харківському районі області.  Рятувальники ліквідували наслідки ворожого ракетного удару. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Внаслідок ворожої атаки сталася значна руйнація будівлі термінала, пошкоджені 7 вантажних автомобілів та 2 напівпричепи. Також на об'єкті сталася пожежа на площі близько 300 кв.м.

В 00:14 пожежу було ліквідовано. На місці події працювало 9 одиниць техніки та 47 осіб особового складу ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом - внаслідок ворожої атаки загинули 6 осіб, що 16 отримали поранення.

У прокуратурі нагадали, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетний удар по терміналу "Нової пошти" у смт Коротич Харківського району. За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф.

На неділю, 22 жовтня, Нова пошта оголосила день жалоби. “Ми будемо працювати та вшановувати кожного загиблого героя Нової пошти. Кожного загиблого в цій війні”, - повідомили у компанії. Також зазначили, що 21 жовтня вночі у Харкові росія вдарила 2 ракетами по терміналу Нової пошти. “На жаль, станом на зараз 6 наших працівників загинули, 14 поранених (станом на ранок 22 жовтня 16 поранених - ред.), яким вже надається медична допомога. Ми приносимо співчуття рідним та близьким наших працівників. Компанія надасть медичну, психологічну та матеріальну допомогу кожному працівнику, хто був на зміні, та родинам загиблих”, - йдеться у повідомленні.

Що буде з посилками, які знаходилися у Харківському терміналі, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися