Як українські захисники “полюють” на Куп'янському напрямку (ВІДЕО)

Прикордонний дрон-камікадзе вполював ворожу МТЛБ

Прикордонники не тільки продовжують захищати українські кордони, а й нищать ворожу техніку на Куп'янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

У службі зазначили, що прикордонна бригада Гвардії наступу “Сталевий Кордон” продовжує ефективно захищати українську землю від ворога та є невід’ємною складовою Сил оборони України.

“На Куп’янському напрямку бійці повітряної розвідки бригади виявили ворожу "мотолигу" та направили туди прикордонний дрон-камікадзе. У результаті влучання техніка ворога пошкоджена, а контужені окупанти розбіглись як таргани”, - розповіли у Держприкордонслужбі.


Варто зазначити, що сьогодні були й інші вдало впольовані цілі. “На Куп’янському напрямку бійці повітряної розвідки бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили та знищили дроном-камікадзе автоматичний міномет 2Б9 “васільок” на базі автомобіля “урал”. Ворожий мінометний розрахунок саме розгортався для ведення вогню по наших позиціях”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

У службі уточнили, що оператор FPV-дрона прикордонників вчасно влучив у боєкомплект і знищив міномет разом з вантажівкою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни продовжують підтримувати військових, передають їм необхідний захист та продуктову допомогу. Мешканці Новобаварського району продовжують допомагати бійцям 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”. Днями на передову вони відправили черговий вантаж з захисними сітками, теплими рукавицями, шапками та ліками.  

Яку допомогу передала військовим Харківська міська філія “Газмережі”, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися