Окупанти наступають на Харківщині: що відомо

Ворог проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки

У неділю, 5 листопада, в Україні розпочалася шістсот двадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Харківщині окупанти продовжують спроби наступу та штурму українських позицій. “В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Синьківки та Іванівки Харківської області, де українські захисники відбили близько 10 атак противника”, - йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Також на Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Станом на 18:00 4 листопада воїни ЗСУ на Харківщині відбили 6 ворожих атак. Ворожі війська вели безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Іванівки на Куп’янському напрямку. 

Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та Берестове. 

На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 15 населених пунктів, серед них на Харківщині - Ветеринарне, Вовчанськ, Бударки та Строївка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прикордонники не тільки продовжують захищати українські кордони, а й нищать ворожу техніку на Куп'янському напрямку.

Детальніше про роботу дронів в Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися