На Харківському напрямку знищили важливу російську техніку (ВІДЕО)

Комплекс забезпечував спостереження за об'єктами на відстані до 10 км

На Харківському напрямку прикордонники-аеророзвідники виявили спостережний комплекс противника “муром-м”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Виявивши комплекс, відразу направили туди дрон-камікадзе. У результаті влучання FPV-дрону, прикордонники знищили “ворожі очі”, які дозволяли окупантам спостерігати за Силами оборони України.

Варто зазначити, що “муром-м” є комплексною системою для цілодобового автономного відеотепловізійного спостереження, що має високі технічні характеристики. Вона оснащена потужною оптикою, що дозволяє спостерігати за об'єктами на відстані до 10 км, та тепловізійною камерою, яка здатна виявляти автомобілі на відстані до 8 км і людей на відстані до 4 км, навіть у темну пору доби.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" вразили спостережний комплекс окупантів.

У ДПСУ розповіли, що на Куп’янському напрямку аеророзвідники прикордонної бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” виявили спостережний комплекс в місці проведення окупантами інженерних робіт. “Влучанням FPV-дрону прикордонники знищили ворожий “муром” та змусили перелякану інженерну групу противника трохи побігати”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Відео влучної роботи українських захисників можна переглянути за посиланням.

Також днями прикордонні аеророзвідники виявили замаскований бліндаж окупантів на Куп'янському напрямку. "За допомогою FPV-дрона окупантам було передано "запальний" привіт, який вони не забудуть ніколи!", - зазначили в службі. Відео можна переглянути тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися