Ситуація у Харківській області загострюється: що відомо

На Куп'янському напрямку українські захисники за добу відбили 4 ворожі атаки

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на ранок 26 листопада, повідомляють "Коментарі. Харків".

Минулої доби ворог з артилерії та мінометів та іншого озброєння обстріляв населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Внаслідок артилерійського обстрілу смт Козача Лопань Харківського району пошкоджено 4 приватні будинки та приватні автомобілі. 

У с. Баранівка Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено 2 приватних будинки та лінії електропередач.

“Також під ударами ворога перебували Уди Богодухівського району, Алісівка Харківського району, Бочкове, Мала Вовча Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району”, - зазначив Олег Синєгубов.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

“На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 4 атаки в районах Іванівки та Кислівки. Просування у ворога немає”, - уточнив очільник області.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 4,1 га території та знешкодили 113 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів, що у Харківській області працюють 100% котелень.

За його даними, 100% котелень Харківської області, які було заплановано підключити цього опалювального сезону, працюють. Тепло подається у 7,5 тисячі будинків. Людям, які мешкають у населених пунктах, де немає можливості забезпечити теплоносії, пропонують скористатися тимчасовим житлом у Харкові чи інших населених пунктах.



Джерело: https://t.me/synegubov/7592
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися