На фронті загинув актор харківського театру: що відомо

Офіційно Антон Романченко вважається зниклим безвісти

На фронті під Авдіївкою загинув харківський актор театру “Публіцист” Антон Романченко. Про смерть актора повідомили у театрі “Публіцист” у соціальній мережі Facebook, повідомляють "Коментарі. Харків".

У театрі також розповіли, що офіційно Антон Романченко вважається зниклим безвісти, але вся інформація від родичів, побратимів і посестер з його підрозділу переконує в найгіршому. Без батька залишився 10-річний син актора Кузьма.

“Нам навіть важко уявити Антона у військовій формі, хоча є фото. Йому більше личив його улюблений білий костюм-двійка в якому він, як весільний генерал — і на виставу, і на фестиваль, і на тусу”, - діляться своїми емоціями колеги актора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що оперативна ситуація на Східному напрямку залишається складною. Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів, що ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту. 

“Щоб створити умови для блокування Куп’янська противник намагається захопити силами штурмових рот населений пункт Синьківка. Втім, несе значні втрати у живій силі. У зв’язку з чим почав перекидати у цей район штурмові підрозділи, які перебували в резерві”, - повідомив Олександр Сирський. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що за минулу добу ЗСУ відбили 4 ворожих атаки в околицях Синьківки та Петропавлівки. 

За даними Інституту вивчення війни (ISW), російські війська отримали завдання захопити Куп’янськ до президентських виборів у РФ, які відбудуться у березні наступного року.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися