В Харківській області продовжать примусову евакуацію: що відомо

Олег Синєгубов розповів про найнебезпечніші райони в Харківській області

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі “Єдиних новин” розповів про ситуацію у Куп'янську та наближених до лінії фронту населених пунктах, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами очільника Харківської ОВА, найнебезпечнішими в регіоні залишаються два напрямки: в Ізюмському районі – так званий Лиманський. І Куп'янський напрямок, де ворожі війська намагаються більш активно вести наступальні дії. 

“Наразі розглядаємо питання щодо продовження примусової евакуації. За нашими підрахунками, у найнебезпечніших громадах Куп'янського району, наближених до фронту, перебуває близько 300 дітей”, - повідомив Олег Синєгубов.

Він нагадав, що при Харківській ОВА працює цілодобова “гаряча лінія” щодо евакуації – 0-800-33-92-91. 

“У разі необхідності готові вивозити людей на більш безпечну територію. Всім, хто цього потребує, надаємо повний супровід, необхідну гуманітарну допомогу та забезпечуємо житлом у місті Харкові”, - пояснив начальник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів про ситуацію на фронті. Оперативна ситуація на Східному напрямку залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту. 

“Щоб створити умови для блокування Куп’янська противник намагається захопити силами штурмових рот населений пункт Синьківка. Втім, несе значні втрати у живій силі. У зв’язку з чим почав перекидати у цей район штурмові підрозділи, які перебували в резерві”, - повідомив Олександр Сирський. 




Джерело: https://t.me/synegubov/7724
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися