На Харківщині перевірили ситуацію на кордоні з Росією: подробиці

Обговорили активізацію та протидію ворожим ДРГ на державному кордоні

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко перевірив позиції прикордонних підрозділів на лінії фронту на Лиманському напрямку та на кордоні з РФ в межах Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Головним питаннями були забезпеченість озброєнням, боєприпасами, транспортом, засобами РЕБ та іншими необхідними речами, відповідно до обстановки та погодних умов.

Голова ДПСУ зазначив, що робиться усе можливе, аби оперативно вирішувати управлінські та логістичні питання, щоб військовослужбовці на місцях були забезпечені усім необхідним. Сергій Дейнеко заслухав керівників підрозділів та поспілкувався з бійцями. Детально говорили про тактику дій ворога, активізацію та протидію ворожим ДРГ на державному кордоні.

Керівник прикордонного відомства відмітив якісне облаштування позицій, фортифікаційне укріплення, яке провели військовослужбовці, аби укріпити оборонні лінії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі “Єдиних новин” розповів про ситуацію у Куп'янську та наближених до лінії фронту населених пунктах.

За словами очільника Харківської ОВА, найнебезпечнішими в регіоні залишаються два напрямки: в Ізюмському районі – так званий Лиманський. І Куп'янський напрямок, де ворожі війська намагаються більш активно вести наступальні дії.  “Наразі розглядаємо питання щодо продовження примусової евакуації. За нашими підрахунками, у найнебезпечніших громадах Куп'янського району, наближених до фронту, перебуває близько 300 дітей”, - повідомив Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися