Окупанти завдали ударів по Харківщині: які наслідки

Російські терористи завдали ударів по Козачій Лопані

Внаслідок артобстрілу пошкоджені декілька приватних будинків, цивільний автомобіль, а також критична інфраструктура в Козачій Лопані, що на Дергачівщині. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Він повідомив, що на даний час селище залишається частково без світла та газу.

За попередніми даними, постраждалих немає. Профільні служби працюють на місці.

Доповнюється.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал за участі військового: поліція відкрила провадження

Військовий Ярослав Дрей на своїй сторінці у Фейсбук розповів, що 6 грудня він разом з дружиною запаркував машину біля свого дому. За словами Ярослава, до нього невдовзі підʼїхала машина, водій якої агресивно почав вимагати, щоб військовий перепаркувався. Після суперечки 23-річний водій другої машини підійшов до Ярослава і вдарив його ножем в груди.

Ярослав каже, що заблокував удар і сам у свою чергу вдарив нападника рукою в голову. Далі, за словами Ярослава, йому викликали швидку і поліцію. В лікарні йому зашивали рану від ножа під загальним наркозом.

Як у поліції прокоментували інцидент — читайте за посиланням.

Мешканці зруйнованих будинків отримують нове житло: хто отримує в першу чергу

Сьогодні у Прудянському старостинському окрузі американським благодійним фондом "До України з любов’ю" реалізується пілотний проєкт відновлення житла для нужденних українців, які постраждали від російської агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Програма передбачає встановлення спеціальних модульних будинків замість тих, що були повністю знищені внаслідок бойових дій, і стосується людей похилого віку, які не мають іншого житла та знаходяться у скрутному матеріальному становищі. Скільки будинків буде встановлено – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися