У Харківській області окупанти посилюють наступ та збільшують кількість атак: що відомо

На Куп'янському напрямку ворог намагався прорвати оборону українських захисників

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли, що відбувається на фронті у Харківській області, повідомляють "Коментарі. Харків".

У неділю, 24 грудня, розпочалася шістсот шістдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

За даними Генерального штабу ЗСУ, на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах. Також російські війська проводять активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 17 атак ворога в районі Синьківки Харківської області. У Генштабі пояснили, що там ворог безуспішно намагався прорвати оборону українських військ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що снайпери ССО “вполювали” російських розвідників під Куп’янськом. 

“Під час нічного спостереження на Куп’янському напрямку снайпери 8-го окремого полку ССО виявили розвідувальну групу противника, яка рухалася у напрямку позицій українських підрозділів. По групі було відкрито вогонь, внаслідок чого знищено дві одиниці живої сили противника. На цьому напрямку ворог систематично, переважно у темну пору доби, висуває свої групи”, - повідомили у ССО ЗСУ.

А начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону розповів, що на Куп’янсько-Лиманському напрямку продовжуються активні бої.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися